Kennismakingsgesprek

Wanneer u interesse heeft in het aanbod dat Dé Uitlaat te bieden heeft wordt er vrijblijvend een kennismakingsgesprek ingepland. Ik vind het fijn om zowel de baas als hond te leren kennen, zodat ik zo goed mogelijk kan inspelen op de behoeftes. Tijdens de kennismaking gaan we met de uitlaat- bus naar een losloop gebied bij u in de buurt en maken we een fijne wandeling. Op deze manier kunnen we kijken hoe de hond reageert op een ritje in de uitlaat- bus en leren we elkaar al een beetje beter kennen. Gedurende de wandeling bespreken we de details over de hond en kunnen wederzijdse vragen gesteld en beantwoord worden. Samen kijken we welk aanbod van Dé Uitlaat het beste past bij de hond.

Proef- wandelen

Na de kennismaking wordt er een afspraak gemaakt voor uw hond om mee te gaan met een proefwandeling in de roedel. Tijdens de proefwandeling houd ik het gedrag van uw hond nauwlettend in de gaten, zodat ik tijdig kan inspelen op diverse situaties. In verband met de veiligheid van iedere hond blijft uw hond de eerste wandeling aan een (lange) lijn. Wanneer ik het gevoel heb dat de hond zich veilig voelt in de groep en het naar zijn zin heeft, wordt hij losgelaten. Dit zal bij iedere hond verschillen, de ene hond heeft genoeg aan één proefwandeling om te wennen aan de roedel, de andere hond heeft meer baat bij een langere proefperiode.

Definitief mee wandelen

Aan de hand van het verloop van de proef- wandeling zullen vervolgafspraken worden besproken. Indien uw hond in de roedel past en u een fijn gevoel heeft bij het aanbod van Dé Uitlaat zullen we samen het contract en algemene voorwaarden doornemen. Wanneer alle vragen beantwoordt zijn en het contract is ondertekend kan uw hond op vaste dagen mee wandelen met Dé Uitlaat.

Heeft u een vraag of wilt u uw hond inschrijven voor een proefwandeling? Neem dan hier contact op met Dé. Op dit moment zitten de groepen van Dé Uitlaat helaas vol. Om op de wachtlijst te komen kan je hier contact opnemen.

 +31644538544  dewi@de-uitlaat.nl