Hoi! Ik ben Dewi Balkema, oftewel Dé!

demi hondenuitlaatservice radja

Na het afronden van de studie Pedagogiek aan de Haagse Hogeschool stond daar opeens de rest van mijn leven voor de deur. Het werken in de pedagogiek trok me wel, maar leverde me niet de voldoening op waar ik op hoopte. Daarnaast werd de drang om te ondernemen steeds groter en wilde ik hier wat mee doen nu ik nog jong ben. Tijdens het lopen met de hond (hoe kan het ook anders?) viel opeens het kwartje voor mezelf: Ik start mijn eigen hondenuitlaatservice!

Zelf ben ik op dit moment de trotse eigenaar van de Siberische kat Eddie; (middenslag) Schnautzer Luuk en Labradoodle Radja. Ik vind het heerlijk om deze beestjes te verzorgen en te overladen met liefde. Met ‘Dé Uitlaat’ wil ik hetzelfde: zoveel mogelijk honden- eigenaren helpen bij het liefdevol vervullen van de dagelijkse behoefte van hun huisdier.

Om de vertaalslag van de pedagogiek naar mijn eigen uitlaatservice nog scherper te kunnen maken heb ik zowel de cursus tot erkende hondenuitlaatservice (afgerond in september 2017) als de opleiding tot Kynologisch Instructeur (afgerond in november 2018) gevolgd aan de Martin Gaus academie. Na het afronden van deze cursussen heb ik voor mijzelf besloten om vast te houden aan de volgende drie kernwaardes:

  • Consequent zijn;
  • Oog hebben voor de eigenheid van het individu;
  • Regelmaat bieden.

Transparantie, een scherpe visie, maar bovenal een grote liefde voor dieren maken ‘Dé Uitlaat’ het juiste wandelmaatje voor uw hond!

 +31644538544  dewi@de-uitlaat.nl