Groepswandelingen

De honden gaan samen met een kleine selectief samengestelde roedel naar een leuke wandelplek waar ze, ongeacht het weer, minstens een uur heerlijk kunnen uitrazen, spelen, zwemmen en vies kunnen worden. Na de heerlijke wandeling worden de honden handdoek droog en tevreden teruggebracht naar hun huis. Een groepswandeling duurt maximaal 90 minuten, de honden zijn inclusief brengen en halen gemiddeld 2,5 uur van huis. De groepswandelingen kunnen zowel in de ochtend als middag worden besproken met uitzondering van weekends- en feestdagen.

Individuele wandelingen

Buiten de groepswandelingen biedt ‘Dé Uitlaat’ ook individuele wandelingen voor honden aan. Het kan zo zijn dat een hond zich niet prettig voelt in een groep of meer begeleiding nodig heeft. Tijdens een individuele wandeling wordt de hond één op één uitgelaten. Een individuele wandeling duurt: minimaal 30 minuten en kan voor elk moment op de dag en avond worden besproken: ook tijdens weekends- en feestdagen.

Overige huisdierenzorg aan huis

Behalve het aanbieden van een hondenuitlaatservice biedt ‘Dé Uitlaat’ ook overige huisdierenzorg bij huisdiereigenaren aan huis aan. Gaan huisdiereigenaren last- minute een weekendje weg; lekker op vakantie of hebben ze gewoon even geen tijd om het hok van hun trouwe viervoeter te verschonen dan verzorgd Dé graag de huisdieren aan huis. In hun eigen, veilige omgeving gedijen huisdieren het best. ‘Dé Uitlaat’ begrijpt dit en zorgt ervoor dat ze aan huis de aandacht krijgen die ze verdienen. Waar nodig wordt ook voorzien in de medische zorg, wordt de post verzameld en de plantjes water gegeven.

Zowel de hondenuitlaatservice als de overige huisdierenzorg zijn van tevoren als last- minute (persoonlijk of via de website) te bespreken!

Bekijk hier de tarieven van Dé Uitlaat of neem hier contact op met Dé voor een proefwandeling.

 +31644538544  dewi@de-uitlaat.nl